Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Σύλλογος Φίλων μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός» στηρίζει την κοινωνική δράση: «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω – Χαρίζω – Γιορτάζω»


Σε μια τόσο δύσκολη εποχή, η οποία έχει «λυγίσει» τους περισσότερους συνανθρώπους μας, η συλλογική προσπάθεια όλων μας μοιάζει αναγκαία στην προσπάθεια να μειωθούν τα φαινόμενα πλήρους εξαθλίωσης ορισμένων συμπολιτών μας. Όσο οι δύσκολες καταστάσεις θα «βυθίζουν» όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας, τόσο θα πρέπει να «αναδύεται» στον καθένα μας η κυριολεκτική έννοια της λέξης «ανθρωπιά». Το «ελάχιστο» που μπορεί να προσφέρει ο καθένας μας, μετατρέπετε σε «μέγιστο» για κάθε χαμόγελο που θα χαρίζει τις ημέρες των εορτών. Σε αυτά τα πλαίσια, ο νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός», συγχαίρει τη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας για την πρωτοβουλία της κοινωνικής δράσης: «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω – Χαρίζω – Γιορτάζω» με στόχο τη στήριξη και αλληλεγγύη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, «χαιρετίζει» όλους τους υπόλοιπους συλλόγους και απλούς ανθρώπους που συμβάλουν σε αυτή και δηλώνει πως θα συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια, με ό,τι μέσα διαθέτει και μπορεί. Η «ευαισθησία» και η «ανθρωπιά» που εκφράζει κάθε μορφής τέχνη, πρέπει να αποκτήσει σώμα, ψυχή και να γίνει πράξη. Στην προσπάθεια αυτή καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου μας, καλλιτέχνες, μουσικούς, φίλους της μουσικής, αλλά και όσους συμπολίτες μας μπορούν, να επιδείξουν την ευαισθησία τους και να προσφέρουν τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, φάρμακα, παιδικά παιχνίδια, βιβλία και γραφική ύλη, καινούργια ή σε καλή κατάσταση και οτιδήποτε θα μπορούσε να βελτιώσει την καθημερινότητα άπορων συνανθρώπων μας. Η συλλογή των υλικών θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Γ. Μόδη 15 (κατάστημα πρώην πιτσαρίας) από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013.

* Μέσα στα πλαίσια αυτής της δράσης, ο Σ.Φ.Μ. Φλώρινας «Ερωδιός» θα προσπαθήσει να διοργανώσει (αν οι συνθήκες το επιτρέψουν) συναυλία αλληλεγγύης για τους άπορους συμπολίτες μας, ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά και τρόφιμα. Για το αν τελικά πραγματοποιηθεί και το πότε, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση εντός των επόμενων ημερών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου